Dopady zdanění elektřiny, zemního plynu a pevných paliv na odvětví OKEČ v České republice - Zimmermannová, Jarmila
Teoretické základy daňového dopadu. Modelovanie daňových dopadov. Výsledky analýzy nepriamych medziodvetvových dopadov zdanenia elektriny, pevných palív a zemného plynu na ceny produkcie v 24 sektorov OKEČ v Českej republike.