Princípy a metódy tvorby študijných programov vybranej zahraničnej univerzity - Hudáková, Ivana, 1976-
Analyzovať štruktúru študijných programov zahraničnej univerzity (Wirtschaftsuniversität in Wien) v ekonomických odboroch. Vymedzenie pojmov študijný program a akreditácia študijného programu na Slovensku. Rozvoj a implementácia nového akreditovaného programu na Wirtschaftsuniversität in Wien (WU). Študijné programy na WU in Wien. Všeobecná štruktúra WU in Wien. Rozvoj nových AP na WU in Wien. Implementácia akreditovaných programov na WU in Wien.