Dopady finančnej krízy a prognózy vývoja trhu s nehnuteľnosťami v Slovenskej republike - Kardoš, Peter
Pohľad na slovenský realitný trh, jeho vývoj v súčasnosti a prognóza vývoja do budúcnosti. Vznik a dôsledky krízy na stredoeurópsky priestor. Situácia v SR a ČR. Dopady na realitný trh.