Novela zákona č. 431/2002 o účtovníctve s účinnosťou od 1. marca 2009 - Feketeová, Renáta, 1974-
Novela mení niektoré finančné limity a upravuje ustanovenia o účtovných jednotkách, ktoré môžu viesť jednoduché účtovníctvo a o účtovných jednotkách, ktoré majú mať overenú účtovnú závierku audítorom. Zmeny, ktoré novela prináša.