Novela opatrenia č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva s účinnosťou od 20. marca 2009 - Feketeová, Renáta, 1974-
Zmeny, ktoré novela prináša, týkajúce sa zriaďovacích nákladov ako súčasti dlhodobého hmotného majetku, ustanovenia o dočasnom používaní stavby na skúšobnú prevádzku a ďalšie zmeny.