Zhodnotenie situácie na domácich finančných trhoch v priebehu roku 2008
Popis domáceho finančného trhu so zreteľom na podstatné trhové segmenty, ktorými zostali peňažný trh, devízový trh a časť kapitálového trhu. Osobitosťou hodnoteného obdobia bol predpokladaný a v skutočnosti aj zavŕšený vstup Slovenskej republiky do eurozóny, čo malo veľký vplyv tak na trhové subjekty, ako aj na Národnú banku Slovenska.