Využívanie didaktickej techniky na katedre pedagogiky NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave - Zubalová, Zdenka
Príprava učiteľov ekonómov na všetkých troch stupňoch štúdia na katedre pedagogiky Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Predmet didaktická technika ako súčasť výučby - možnosti alternatívnych metód výučby za pomoci najmodernejších technických prostriedkov. Metódy výučby za pomoci LMS Moodle, digitálnej videokamery, dataprojektora a interaktívnej tabule. Aplikácia vedomostí a zručností z predmetu didaktická technika do predmetu cvičná firma.