Aktuálne otázky výučby poisťovníctva na obchodných akadémiách na Slovensku - výstupy projektu ESF - Buchová, Jarmila
Prezentovanie výstupov projektu v oblasti poisťovníctvo. Cieľom projektu je transformácia odborného vzdelávania na obchodných akadémiách (OA) prostredníctvom preškolenia pedagogických pracovníkov so zameraním sa na potreby trhu práce a nové trendy v oblasti vzdelávania ako faktorov znižovania nezamestnanosti absolventov obchodných akadémií. Prezentácia navrhovaných inovácií v obsahu vzdelávania žiakov v predmete poisťovníctvo.