Assessment of goodwill for the squeeze out purposes - Harumová, Anna, 1955-
Pojem squeeze out. Stanovenie hodnoty akcie pre potreby squeeze out. Modely určovania hodnoty akcií v nefinančných a finančných inštitúciách.