Analýza o prístupe k výpočtu dane z príjmov u subjektov s povinnosťou prípravy individuálnej účtovnej závierky podľa IFRS - Bielčík, Miroslav
Slovenská asociácia podnikových finančníkov (SAF), profesné združenie osôb zaoberajúcich sa finančným riadením podnikov, v nadväznosti na svoje ciele, realizovala stručnú analýzu a dotazníkový prieskum o prístupe k výpočtu dane z príjmov u subjektov s povinnosťou prípravy individuálnej účtovnej závierky podľa IFRS.