Dopady ekonomickej krízy na slovenské podnikateľské prostredie - Korduliak, Peter
Prienik ekonomickej krízy do Európy. Situácia na Slovensku po roku 1998. Začiatok krízy a prasknutie realitnej bubliny. Protikrízové opatrenia na zmiernenie dopadov ekonomickej krízy na Slovensku.