K oceňovaniu opcií - Marasová, Kristína
Náčrt hlavných faktorov, ktoré vplývajú na hodnotu opcie a popis binomického a Black-Scholesovho modelu, ktoré sú v tejto oblasti významným prínosom a vychádzajú z nich mnohé ďalšie modely. Ilustračné príklady na výpočet ceny opcie.