Návrat ke kořenům - Controlling v Bundeswehru - Jiráňová, Blanka
História zavedenia kontrolingu v Bundeswehru a jeho nástroje. Skutočnosti vedúce k zavedeniu kontrolingu. Kontroling ako inštrument pre efektívne hospodárenie so zdrojmi. Nástroje kontrolingu.