Trendy v aplikácii metód ekonomického hodnotenia preferencie investičných projektov - Markovič, Peter, 1974-
Pojmy finančné rozhodovanie a kapitálové rozpočtovanie v ekonomickej teórii. Realizácia ekonomického hodnotenia preferencie investičných projektov. Trendy v aplikácii metód ekonomického hodnotenia preferencií investičných projektov.