Ekonomická krize a syndrom vyhoření - Franková, Emilie
Pojem, prejavy a etapy syndrómu vyhorenia. Syndróm vyhorenia a špecifiká manažérskej práce. Prejavy a prevencia syndrómu vyhorenia. Faktory chrániace pred vyhorením.