Vzdelávanie produkuje gramotnú spoločnosť - Hölcz, Róbert
Charakteristika vzdelávania podľa slovníka cudzích slov. Marketingová orientácia vzdelávania. Učíme sa pre požiadavky trhu práce. Technológia naučiť sa učiť sa.