Riziká plynúce z prehlbovania technologickej priepasti medzi krajinami a dôsledky pre Slovensko - Verček, Peter
Nová dimenzia bipolarity sveta. Technologická priepasť medzi jednotlivými krajinami. Iniciatíva zo strany štátov G8. Situácia v strednej a východnej Európe.