Riziká v projektovom riadení podniku - Hrašková, Dagmar
Projektové riadenie podniku - definícia. Rozdielnosť funkčného a projektového systému riadenia. Porovnanie funkčného a projektového systému riadenia podľa jednotlivých kritérií. Odporúčania pre úspešné riadenie projektov.