Etické aspekty regulácie reklamy na Slovensku - Zorkóciová, Otília, 1954-
Etický rozmer reklamy. Etika v reklame ako súčasť podnikateľskej etiky. Legislatívna úprava reklamy na Slovensku. Niektoré nedostatky budúceho znenia nového zákona o reklame. Príklady etických prehreškov v reklame.