Logistika, cesta zvýšenia konkurenčnej schopnosti a produktivity podniku - Malindžák, Dušan
Pojem logistika a logistický tok. Prínosy logistiky. Logistické triády. Vytváranie logistických reťazcov. Inovácia logistických tokov.