K možnostiam aplikácie sémantického diferenciálu na meranie sociálno-komunikačných zručností manažérov - Szarková, Miroslava, 1951-
Možnosti využitia metódy sémantického diferenciálu na meranie sociálno-komunikačných zručností, ktoré tvoria podstatu manažérskych zručností. Charakterizácia metódy sémantického diferenciálu, jej podstaty. Jej využitie v procese merania konotatívnej zložky komunikačných zručností manažérov.