Pridaná hodnota logistiky - Botka, Milan
Pridaná hodnota vo výrobe a pridaná hodnota v službách. Výpočet pridanej hodnoty na zamestnanca podľa Bank of Japan. 7 druhov plytvaní medzi logistikou a ostatné podnikové oddelenia.