Digitální továrna mocný nástroj pro průmyslovou výrobu - Leeder, Edvard
Pohľad na súčasnú úroveň zavádzania nástrojov digitálnej továrne do výrobných prevádzok, predovšetkým v automobilovom priemysle. Postup digitalizácie a vývoj digitálnej továrne. Pojem digitálna továreň.