Novelou Smernice EÚ o fakturácii sa majú harmonizovať fakturačné predpisy v členských štátoch Európskej únie
Fakturačné predpisy členských štátov EÚ nie sú harmonizované. Dva dôvody pre novelizáciu smernice a hlavný cieľ novely. Obsah novelizácie smernice.