Stratégie pre rýchly rast rentability - Gregorová, Stela
Hodnotenie efektívnosti podnikových operácií. Definovanie ukazovateľa rentability celkových aktív (ROA - return on assets) a rentability vlastného kapitálu (ROE - return on equity). Spôsoby získavania konštantnej hodnoty ROA. Faktory s najväčším vplyvom na ROI. Zvyšovanie rentability.