Usmernenie daňového riaditeľstva Slovenskej republiky v súvislosti so zavedením tzv. "šrotovného"
Poskytnutie dotácie na kúpu nového osobného motorového vozidla fyzickej alebo právnickej osobe. Postup predávajúceho. Účtovanie u predávajúceho a kupujúceho v sústave podvojného účtovníctva.