Nástroj rýchlej komercionalizácie inovácií - Majchrák, Marián
Zmeny vo financovaní vedy a výskumu. Hlavné nástroje financovania vedy a techniky EÚ. Technologická platforma - ManuFuture. Situácia na Slovensku.