Partnerstvo pri financovaní rizika - zníženie záťaže verejných rozpočtov - Fleck, Petra
Nové formy partnerstva verejného a súkromného sektora (PPP) ako spôsob riešenia finančných dopadov veľkých katastrof a možnosť zvýšenia odolnosti spoločnosti. Ekonomické straty v dôsledku prírodných katastrof. Finančné dopady na vlády. Partnerstvo verejného a súkromného sektora. Rozdelenie rizika prostredníctvom zaistenia.