Vzdelávanie zamestnancov v čase krízy
Pokles ekonomiky často predstavuje príležitosť pre efektívnejšie vzdelávanie, ktoré sa podieľa na vytváraní konkurencieschopnejšej firmy. Reakcia firiem na krízu. Plánovanie života v recesii. Manažment talentov ako odpoveď na pokles ekonomiky. Kľúčoví zamestnanci a vzdelávanie.