Communication tools used in managing companies in Slovakia - Szarková, Miroslava, 1951-
Komunikácia, komunikačné nástroje, komunikačná zručnosť - aplikácia v praxi vo vnútropodnikovej komunikácii. Analýza štruktúry vnútropodnikovej komunikácie v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Komunikácia a jej význam pre riadenie spoločnosti.