Communications and communication capabilities as strategic tools in contemporary enterprise operations - Szarková, Miroslava, 1951-
Štruktúra, dynamika a koncepcia vnútropodnikovej komunikácie. Komunikačné stupne. Organizačný aspekt komunikácie. Dynamika vnútropodnikovej komunikácie. Strategické úlohy budovania znalostnej spoločnosti.