Počuli ste už o certifikácii zamestnancov podľa štandardu ECo-C®? - Kovács, Pavel
Certifikácia ako potvrdenie nestranného orgánu, ( podľa normy ISO/IEC 17000:2004) ktoré sa môže vzťahovať na výrobky, procesy, systémy alebo osoby. Prínosy certifikácie z pohľadu zamestnávateľa. Prínosy z pohľadu zákazníka.