Netradičná podoba marketingu v elektronických médiách
Rozvoj marketingových stratégií a sledovanie trendov v tejto oblasti pomáha zvoliť si najvhodnejší spôsob, akým osloviť a získať zákazníka. Jednou z možností môže byť aj využitie metód inbound marketingu. Pojem a výhody inboud marketingu. Základné rozdiely medzi prichádzajúcim a odchádzajúcim marketingom. Súčasti úspešných inboundových kampaní.