Učiteľovo vnímanie vlastného výkonu hodnotenie vlastných schopností - Gavora, Peter
Učiteľ ako zdatný profesionál. Vznik a vývoj konceptu osobne vnímanej zdatnosti. Vzťah medzi osobne vnímanou profesijnou zdatnosťou a spôsobom vyučovania učiteľa. Formovanie osobne vnímanej profesijnej zdatnosti učiteľa.