Komparácia podnikania v mikropodnikoch v dvoch vybraných regiónoch - Šúbertová, Elena
Vplyv podnikateľského prostredia na MSP v cestovnom ruchu v oblasti Liptova a v Bratislave. Hlavných dôvodom analýzy turizmu v týchto oblastiach je ich preukázateľný príspevok na rast HDP, prírastok zamestnanosti a rozvoja regiónov.