Personálne riadenie a rozvoj učiteľa na škole - Valent, Marián
Pokračovanie príspevku z MŠp č.4/2009. Prezentácia krokov, ktoré treba v personálnej oblasti urobiť najneskôr po prijatí zákona o pedagogických zamestnancoch.