Štrukturálne fondy EÚ pre školstvo - známa neznáma? vieme využiť ponúkané zdroje? - Barič, Ondrej
Prehľad štrukturálnych fondov EÚ. Ciele štrukturálnych fondov EÚ. Možnosti čerpania z fondov EÚ. Využívanie finančných prostriedkov z fondov EÚ,