Silný štát v akejkoľvek maske prináša chudobu - Hanák, Róbert, 1979-
Komunizmus ako systém potlačujúci slobody. Komunizmus a jeho sprievodné javy. Ľuďom, ako aj podnikom stačí ponechať slobodu v konaní a podnikaní a tá priamo generuje ekonomický rast a bohatstvo jednotlivca a tým aj štátu.