Problémy škôl s čerpaním finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ - Bitterová, Miriam
Možnosti čerpania finančných prostriedkov z EÚ v školstve. Problémy škôl s čerpaním prostriedkov európskych fondov. Odporúčania pri spracovaní projektov.