Trendy vo využívaní návratných zdrojov financovania obcí na Slovensku - Sedláková, Slavka
Problematika využívania návratných zdrojov financovania zo strany obcí na Slovensku - ich postavenie v samotných rozpočtoch. Legislatívna úprava využívania návratných zdrojov. Zadlženosť obcí na Slovensku.