Hodnotenie rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Analýza problematiky vyhodnocovania rozvojovej pomoci z pohľadu prístupov, zainteresovaných subjektov, časového uplatneia a druhov hodnotenia. Otázka efektivity pomoci a v konečnom dôsledku aj jej opodstatnenosti.