Ľudské zdroje, vzdelávanie a výkonnosť organizácie verejnej správy - Čepelová, Anna
Význam získavania, vzdelávania a udržania znalostných pracovníkov v súčasnej dobe. Manažér, vzdelávanie a výkonnosť organizácie. Manažment znalostí a výkonnosť organizácie. Finančná perspektíva a rozpočet. Verejnosť a zainteresované strany. Perspektíva interných procesov. Perspektíva učenia sa a rastu. Aplikácia BSC. Hlavné dôvody zavádzania metódy BSC. Prínosy implementácie BSC.