Cenová konjunktúra svetového ropného trhu - Glavatskich, Maria
Vplyv amerického dolára na svetový obchod. Obsah ceny ropy. Cena ropy a americký dolár. Cenová konjunktúra svetového ropného trhu. Politické aspekty zmeny cien ropy.