Etická dimenzia v sociálnom podnikaní - Fillová, Dagmar
Sociálna ekonomika, charakteristika. Vzťah sociálnej, trhovej a verejnej ekonomiky. Sociálne podnikanie. Etická dimenzia sociálneho podnikania. Presadzovanie etických noriem v sociálnom podnikaní.