Súčasné procesy a prejavy internacionalizácie vo svetovej ekonomike - Kordoš, Marcel
Globalizácia a regionalizácia v aplikovanom zmysle. Globalizácia a lokalizácia. Internacionalizácia. Integrácia. Transnacionalizácia. Integrácia ako súčasť globalizačných vývojových tendencií.