Riadenie outsourcingu v podniku - Kita, Pavol
Pojem outsourcing. Pre podnik, ktorý sa rozhodol pre outsourcing je dôležité zaoberať sa otázkami výberu dodávateľa, resp. poskytovateľa služieb, výberu vhodného typu zmluvy a udržiavania externalizovaných aktivít.