Flexikonto pracovného času (paragraf 252c ZP) - Kaveschánová, Silvia
Flexikonto pracovného času je inštitút, ktorý môže zamestnávateľ využiť v období od 1. marca 2009 do 31. decembra 2012 v prípade, že sa u neho vyskytnú vážne prevádzkové dôvody, pre ktoré zamestnanec nemôže vykonávať prácu.