Zákonník práce - novela od 1. januára 2009 - Kaveschánová, Silvia
Minimálne mzdové nároky. Mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce. Mzda v cudzej mene, výplata mzdy, zrážky zo mzdy a ich poradie, priemerný zárobok. Prekážky v práci.