Kvalita a efektívnosť výkonu územnej samosprávy SR - Žárska, Elena, 1955-
K čomu by mala smerovať reforma verejnej správy. Metódy a materiál použitý pri spracovaní problematiky. Predpoklady uplatňovania kvality a efektívnosti v územnej samospráve. Informatizácia územnej samosprávy. Trvalý proces vzdelávania a rozvoja ľudských zdrojov. Stanovenie štandardov pre verejné služby. Súčasný stav a riziká.