Špecifiká marketingu vo verejnej správe - Lieskovská, Vanda, 1961-
Miesto verejnej správy v činnosti štátu. Teoretické východiska, hypotézy. Kľúčové charakteristiky marketingu verejnej správy. Dvojzložková stratégia. Interný marketing. Marketing bez hraníc. Marketing a financovanie verejnej správy.